Perşembe, Ağustos 23, 2007

...kaplıca işkencesii...

tatil tatil derken onu da bi şekilde bitirmiş bulunmaktayız..
tatil denince akla ilk sessizlik sakinlik huzur gelir(ya da sadece bana öle gelir).ama ben bu umutlarla tatile başlamıştım ki başta annem saolsun diğer oyuncuları saymıcam bütün tatilimi berbat ettiler... tatile apartman kanalizasyonunu ve evin kırık fayanslarını yenilemekle başlayarak işkencenin açılışını yapmış bulunduk..apartman kanalizasyonu bitti bi şekilde ama ewdeki kırık fayanslar biticek durumda deillerdi..bizde mecburen yeni fayans döşetmekle işe başladık ama keşke başlamasaydık..günler süren bu fayans değiştirme işi ve ustaların yavaşlığı ve bu konudaki aptal fikirleri bizi çileden çıkarmaya yetti diyebilirm..sonunda biten fayans işi bize baya bi pahalıya patladı ama..
gelelim ikinci tatil işkencemizeç: kaplıcalara gitme fikri...
bu fikrin kimden çıktığı önemli deil..önemli olan tatilin bi kısmının zorla ele geçirilmesi ve zorla kaplıcaya gidip yazın ortasında sıcak suda haşlanmaya ve dağ havasında grip olmaya başlanması..sıcak sudan nefret ederim ama gittik işte..haşlama olduk geldik..
geri kalan tüm işkenceler devam etmekte..tatil bitince okul açılınca hiç hızını kaybetmeden aynen devam:P :)

........yine ....



yalnız kaldıysann..........

yalnızlığa alışsam iyi olucak galiba...
sensizliğe de alışsam ne iyi olurdu deil mi??..
ama olmuyor maaleseff...
söyleyince ne de kolay geliyo insanlara bu yaşananlar olup bitenler..ama kimse gerçek yüzünü öğrenmeye cesaret etmio..belki de biliyodur yaşananları belki de o da yaşamıştır tüm bu olanları o yüzden uzak duruyordur yaklaşmaktan konuşmak tan hatta bakmaktan..
ama gelse konuşsa...
yalnızlığımı paylaşsa ne olur kii..
belki o da kalabalıklar içerisinde yalnız hissediyodur kendini..
içinde bir boşluk varmış gibi hep o boşluğu doldurmaya çabalıyodur ama ...hep gelenler gidiyodur bir şekilde uzaklaşıodur hayatından tekrar tekrar tekrar...
yine yalnız yine yalnızz...
kimse anlamıyodur yine yine..
kimse gelmiodur çalmıodur kapısını , aramıyodur telefonunu...
......ve pişman oluyodur yaptıklarından ..
keşkelerle dolu cümleler kurmaya başlıodur hep...keşke yapmasaydım keşke arkamı döndüğümde bi sans daha verseydim diodur kendine..
ama giden gitmiştir ve dönmüyodur tekrar..artık çok geç diodur..ve yine aynı koyu karanlık bir yalnızlığa mahkumdur hayat.....